Merete: 415 14 240
Jonny: 468 99 729

ORiN Utdanner flere og flinkere rørleggere

ORiN er et rørfaglig opplæringskontor stiftet i 2005, etter ønske fra rørleggerbedriftene i Nord-Norge. Målet er bedre rekruttering til bransjen, kombinert med behovet for styrking av kompetansen i utdanningen.

 • Merete Larsen

  Daglig leder

  Merete har ansvaret for den daglige driften av ORIN. Hun har tidligere arbeidserfaring som fagarbeider, faglærer og prosjektleder. Arbeidsområdene har variert fra undervisning, kompetansekartlegging, igangsetting og gjennomføring av prosjekter tilpasset næringslivets behov, samt etablererveiledning.

  merete.larsen@orin.no    415 14 240

 • Jonny Bjørgum

  Faglig leder

  Jonny har det daglige ansvaret med å følge opp lærlingene og bedriftene slik at lærlingene får opplæring i henhold til læreplanene. Han har 23 års erfaring i rørleggerfaget, med spennvidde fra industri, prosjekt, rehabilitering og service mm. Jonny er utdannet rørleggermester og har jobbet flere år som serviceleder i bedrift, samt ansvar for oppfølging/opplæring av lærlinger i bedrift.

  jonny.bjorgum@orin.no    468 99 729

Ta kontakt

Kan du kanskje tenke deg til å bli rørlegger? Har du en datter eller en sønn som ønsker bli rørlegger? Eller er du lærling og trenger noen å snakke med? Vi er tilgjengelig på både telefon, e-post og facebook, i tillegg til at du selvfølgelig kan komme innom vårt kontor midt i sentrum i Mo i Rana. Vi er her for å hjelpe deg!

Søndre gt.3, 8624 Mo i Rana
+47 415 14 240
merete.larsen@orin.no

© 2016 ORiN